Şırnakta büyük operasyon !

Şırnak’ın Cizre ilçesine bağlı Akçay Tugay Komutanlığı ile Şırnak Tümen Komutanlığı’ndan sikorsky helikopterleri ile Koçyurdu ve Karavana vadilerine havadan jandarma özel komando timleri indirildi. Küpeli Dağı’nın Fındık bölgesinde yoğunlaşan operasyonda,

Şırnakta büyük operasyon !

Şırnak’ın Cizre ilçesine bağlı Akçay Tugay Komutanlığı ile Şırnak Tümen Komutanlığı’ndan sikorsky helikopterleri ile Koçyurdu ve Karavana vadilerine havadan jandarma özel komando timleri indirildi. Küpeli Dağı’nın Fındık bölgesinde yoğunlaşan operasyonda, PKK’lıların gizlenebileceği vadiler kobra helikopterleri tarafından bombalanıyor.

Öte yandan, bu sabah erken saatlerde 80 minübüs dolusu asker, Cizre ilçesinden geçerek Şırnak yönüne gitti. Askerleri taşıyan konvoya olası bir saldırıya karşı zırhlı araçlar ve sinyal kesici jammer’ler eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem