Şırnak'ta askere bombalı saldırı !

Şırnak'ın Uludere ilçesi Ortasu köyünde yapılan bir ihbarı değerlendirmeye giden güvenlik güçlerinin geçişi sırasında 30 kiloluk bomba patlatıldı. Araçta maddi hasar meydana gelirken 2 güvenlik görevlisi de yaralandı.Edinilen bilgilere göre önceki hafta b

Şırnak'ta askere bombalı saldırı !

Şırnak'ın Uludere ilçesi Ortasu köyünde yapılan bir ihbarı değerlendirmeye giden güvenlik güçlerinin geçişi sırasında 30 kiloluk bomba patlatıldı. Araçta maddi hasar meydana gelirken 2 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre önceki hafta bir ihbarı değerlendirmek için Ortasu köyüne doğru giden güvenlik güçlerinin geçişi sırasında 30 kilo olduğu tespit edilen el yapımı bomba, uzaktan kumandayla patlatıldı.

Patlama sırasında kobra tipi askeri zırhlı araçta maddi hasar meydana gelirken araçta bulunan iki güvenlik görevlisinin ise yaralandığı öğrenildi. Patlamayla ilgili bölgede geniş çapta soruşturma devam ediyor.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE ART ARDA SALDIRILAR
Geçtiğimiz günlerde de Batman'da güvenlik güçlerine yönelik art arda saldırılar gerçekleştirilmişti.

Kimliği belirsiz iki kişi hırsızlık ihbarı yaparak çağırdığı sivil polis ekibine silahlı saldırı düzenledi.

2 Mayıs akşamı Kuyubaşı TOKİ konutlarında hırsızlık yaşandığı ihbarı alan polisler, olay yerini intikal etti. Ancak sivil polis ekiplerinin içinde olduğu araca, kimlikleri tespit edilmeyen ve iki kişi oldukları iddia edilen şahıslar tarafından beş el ateş açıldı.

Polis ekipleri ateşe hemen karşılık verince saldırganlar olay yerinden kaçmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem