Silvan’da büyük operasyon !

Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Silvan ilçesinde operasyon başladı. İlçe, yasağın ardından silah sesleriyle yankılandı.Terör eylemleri, kazılan hendekler ve kurulan barikatlar nedeniyle daha önce 2 kez sokağa çıkma yasağı ilan edilen ve şiddetli çatı

Silvan’da büyük operasyon !

Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Silvan ilçesinde operasyon başladı. İlçe, yasağın ardından silah sesleriyle yankılandı.

Terör eylemleri, kazılan hendekler ve kurulan barikatlar nedeniyle daha önce 2 kez sokağa çıkma yasağı ilan edilen ve şiddetli çatışmalar yaşanan Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, dün iki askerin şehit edilmesinin ardından bir kez daha operasyonun düğmesine basıldı. İlçeye, Diyarbakır'dan dün gece saatlerinde çok sayıda özel harekat polisi ve askeri birlikler gönderildi. Askeri birlikler ilçenin giriş ve çıkışlarına konuşlandırıldı. Özel harekat polisleri de yasağın ilan edilmesinin hemen ardından harekete geçti. Hendeklerin kazılı olduğu Mescit, Feridun, Konak ve Tekel mahallelerine operasyon düzenleyen polise, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Bunun üzerine çatışma çıktı. Çatışmaların devam ettiği ilçe, silah sesleriyle yankılanıyor.

Öte yandan, ilçeye dağ kadrosundan ses getirici eylem yapmak amacıyla 20 teröristin gönderildiği ileri sürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler