Silah kaçakçılarına operasyon kamerada !

İstanbul Beyoğlu'nda bir eve düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ele geçirdi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, gelen ihbarı değerlendiren Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri teknik ve fiziki çalışmaların ar

Silah kaçakçılarına operasyon kamerada !

İstanbul Beyoğlu'nda bir eve düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ele geçirdi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, gelen ihbarı değerlendiren Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri teknik ve fiziki çalışmaların ardından 20 Kasım'da Beyoğlu'nda bir eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda evde 5 kalaşnikof, 1 uzi, değişik markalarda 3 otomatik silah, 10 tane kalaşnikof şarjörü ile 16 tane otomatik silah şarjörü ve çok sayıda mermi ele geçirilirdi. Yapılan operasyonda M.H isimli bir kişi ise gözaltına alındı. Operasyon anı ise polis kamerası tarafından kaydedildi.

Gözaltına alınan M.H sevk edildiği adliye tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler