Şeytanın aklına gelmezdi !

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu hurda bir kepçe içine gizlenmiş vaziyette yüklü miktarda uyuşturucu maddenin Diyarbakır’dan

Şeytanın aklına gelmezdi !

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu hurda bir kepçe içine gizlenmiş vaziyette yüklü miktarda uyuşturucu maddenin Diyarbakır’dan İstanbul’a getirileceği belirlendi. Polis, bir TIR’a bindirilerek İstanbul’a getirilen hurda kepçeyi Büyükçekmece’de boş bir arazinin kenarında terk edilmiş vaziyette buldu. Burada pusu kuran polis ekipleri, uyuşturucunun alınması için bir süre bekledi. Uyuşturucu maddeyi almaya gelen M.U., M.B., T.E. ve H.Ç. isimli 4 kişi yapılan operasyonla gözaltına alınırken, hurda kepçe içine gizlenmiş vaziyette 120 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde taşımacılığında kullanılan kepçeye ise el konuldu.

Yakalanan şüphelilerden yaşı küçük olan H.Ç., Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Yapılan operasyon ise polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde polisin telsiz konuşmaları, boş arazide polis araçlarının harekete geçmesi, kepçeye baskın, ele geçirilen uyuşturucular, kepçeye el konulması görülüyor.

Gözaltına alınan 3 şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem