Şevval Sam ne dedi ?

 Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda devam eden 51. Uluslararası Bursa Festivali'nin dün akşamki konuğu Şevval Sam oldu. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserine 'Dostum' isimli türküyle başlayan Sam, şarkı aralarında müzik severlerle sohbet etti.İNANCIMIZ

Şevval Sam ne dedi ?

 

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda devam eden 51. Uluslararası Bursa Festivali'nin dün akşamki konuğu Şevval Sam oldu. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserine 'Dostum' isimli türküyle başlayan Sam, şarkı aralarında müzik severlerle sohbet etti.

İNANCIMIZDAN HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMİYORUZ

"Başörtüsü benim için bir tekstil ürünüdür" dediği iddiasıyla sosyal medyada geniş yankı uyandıran Sam, "İki gündür insan olmanın ne anlama geldiğini sorgulamak gerektiğini hatırladım. Biz inancımızdan, özgür düşüncemizden, ifade özgülüğümüzden, sevgiden, barıştan, dostluktan hiçbir zaman vazgeçmiyoruz. Bu da insan olmanın ne anlama geldiğini sorgulamaktan geçiyor, ömrümüzün sonuna kadar. Burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Çünkü benim için zor bir geceydi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler