Şenol Güneş'ten Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Şenol Güneş'ten Gümrükçüoğlu'na ziyaret
Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, Şenol Güneş’in başarıları ile iftihar ettiklerini kaydederek, “Trabzonumuzun Türk futboluna kazandırdığı hocamız hem Trabzonspor’umuz hem A Milli Takımımız ve son olarak da Beşiktaş’ta ki başarıları ile göğsümüzü kabartmaktadır. Hocam Trabzon insanı sizinle gurur duyuyor, iftihar ediyor. Başarılarınızın artarak devamını diliyoruz. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde de çok ciddi başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyoruz. Trabzon insanının dualarının sizinle olduğunu lütfen unutmayınız” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Güneş ise tatilde olmaları nedeniyle memleketi Trabzon’da olduğunu belirterek, “Memleketimde dostlarımla olmaktan mutluluk duyuyorum. Sayın Başkana güzel düşünceleri için teşekkür ediyorum. Şehrimizdeki çalışmalarınızı da yakından takip ediyor ve yaşıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem