Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği

Kırşehir'de il protokolü, Vali Özdemir Çakacak'ın verdiği iftar yemeğinde şehit aileler ve gazilerle bir araya geldi.Terme Otelde düzenlenen ve Kırşehir şehit aileleri ile gazilerin katıldığı iftar yemeğine Vali Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak'ın ya

Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği

Kırşehir'de il protokolü, Vali Özdemir Çakacak'ın verdiği iftar yemeğinde şehit aileler ve gazilerle bir araya geldi.

Terme Otelde düzenlenen ve Kırşehir şehit aileleri ile gazilerin katıldığı iftar yemeğine Vali Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak'ın yanı sıra Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, Belediye Başkan Vekili Veli Şahin, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. S. Kudret Saylam, protokol üyeleri, siyasi partilerin yöneticileri, muharip gaziler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşleri ile birlikte katıldı. 

İftar sonrasında konuşma yapan Vali Çakacak, güzel bir Ramazan akşamında, bu mübarek ayın manevi havasını şehit yakınları ve gazilerle birlikte teneffüs etmekten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Ramazan ayının hem İslam âleminde hem de Türk milletinde ayrı bir yeri, ayrı bir kültürü olduğunu belirten Çakacak, "Ramazanda birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma duyguları ön plana çıkar. İnsanlar, bu ayda daha hoşgörülü olurlar. Aynı sofraları paylaşır, konu komşu gözetilir, akrabalar ziyaret edilir. Şehit yakınlarımız da şehitlerimizin bizlere birer emanetidir. Şehitlerimizin bizlere vatan olarak bıraktığı bu toprakların kıymetini bilmeliyiz. Şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz. Bu cennet vatan uğruna hayatlarını ortaya koyan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Devletimiz, şehit yakınları ve gazilerimiz için şimdiye kadar yapılmamış olan her imkânı sunuyor. Bizler her zaman şehit yakınları ve gazilerimizle birlikteyiz, kapımız her zaman onlara açık." dedi.

İftar yemeği, Vali Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak ile, il protokolünün şehit aileleri ve gazilerle yaptıkları sohbetin ardından sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler