Şehit sayısı 10'dan 9'a düştü... !

Erzurum'dan sevindirici haber... Bingöl'deki saldırıda şehit düştüğü açıklanan askerin kalbi yeniden çalıştı. Bingöl'de askeri konvoya düzenlenen saldırıda ağır yaralı olarak Erzurum'a kaldırılan ve ilk etapta kalbi durduğu için şehit olarak gösterilen as

Şehit sayısı 10'dan 9'a düştü... !

Erzurum'dan sevindirici haber... Bingöl'deki saldırıda şehit düştüğü açıklanan askerin kalbi yeniden çalıştı.

 
Bingöl'de askeri konvoya düzenlenen saldırıda ağır yaralı olarak Erzurum'a kaldırılan ve ilk etapta kalbi durduğu için şehit olarak gösterilen askerin kalbinin yeniden çalıştırıldığı belirtildi. 
 
Bingöl'de bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, konuyla ilgili valilikten açıklama yapılacağını belirterek, "İlk etapta kalbi durduğu için askerin şehit olarak bilgisi geldi. Ancak daha sonra doktorların çabası sonucu askerin duran kalbi yeniden çalıştırılmış. Diğer yaralıların da tedavileri hastanelerde devam ediyor" dedi.
 
Bakan Cevdet Yılmaz, cenazelerin Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini, cenazelerle ilgili programın yarın netleşeceğini ifade etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler