Şehit cenazesine giden araç yandı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Çengelli mevkii Yörgüç köyü yol ayrımında şehit cenazesine giden yolcuları taşıyan 59 M 9026 plakalı minibüs, birdenbire yanmaya başladı. Emir Kurt'a ait olduğu belirlenen ve Davut Çaylar'ın kullandığı minibüs, yanmaya başlayınca

Şehit cenazesine giden araç yandı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Çengelli mevkii Yörgüç köyü yol ayrımında şehit cenazesine giden yolcuları taşıyan 59 M 9026 plakalı minibüs, birdenbire yanmaya başladı. Emir Kurt'a ait olduğu belirlenen ve Davut Çaylar'ın kullandığı minibüs, yanmaya başlayınca aracı durduran şoför, kapıları açarak içeride bulunan 14 yolcuyu hemen indirdi. Sürücü de minibüsü terk etti. Minibüs, Keşan Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait itfaiye aracı gelinceye kadar yanarak kullanılamaz hale geldi.

Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında yanan minibüsün sürücüsü Davut Çaylar, "Minibüs giderken aniden bir ses geldi ve araç yanmaya başladı. Hemen kapıları açıp yolcuları indirdim. Ama minibüs yandı. Can sağ olsun, kimseye bir şey olmadı. Bu sevindirici oldu." dedi.

Minibüs yanmaya başlayınca yol kenarındaki otlara da sıçrayan yangın, rüzgarın yön değiştirmesi ile büyümeden söndü. Minibüs de, olay yerine gelen itfaiye aracı tarafından tamamen söndürüldü.

Olayda yaralanan olmazken, şehit cenazesine giden vatandaşlar yaklaşık 1 saat olay yerinde bekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler