Şehit babasının tek isteği !

Gaziantep'te şehit oğlunun mezarını ziyaret eden baba, "Eğer hükümetimiz operasyonu yarıda bırakırsa, işte bizim evlatlarımız o zaman ölür. Hükümetimizden bir tane terör yanlısı kalmayana kadar bu işe devam etmesini istiyoruz" dedi.Gaziantep'te ölen yakın

Şehit babasının tek isteği !

Gaziantep'te şehit oğlunun mezarını ziyaret eden baba, "Eğer hükümetimiz operasyonu yarıda bırakırsa, işte bizim evlatlarımız o zaman ölür. Hükümetimizden bir tane terör yanlısı kalmayana kadar bu işe devam etmesini istiyoruz" dedi.

Gaziantep'te ölen yakınlarını mezarlarında yalnız bırakmayan vatandaşlar mezarlıklara akın etti. Şehitlikte ise bir başka hüzün vardı. Yakınlarını teröre kurban veren aileler şehitliklere giderek dua etti. Oğlunun mezarını ziyaret eden bir şehit babası, "Evlatlarımızı bu vatan için verdik, acımadan verdik. Hem de gururla verdik. Şimdiki hükümetimizin terörün üzerine bu şekilde gittiği gibi, bu şekilde devam etmesini arzu ediyoruz. Eğer hükümetimiz bunu yarıda bırakırsa, barış süreci derse, eskisi gibi bizi terör aldatmış şekline getirirse işte bizim evlatlarımız o zaman ölür" diyerek terör operasyonlarının sürmesini istedi.

Gaziantep'te vatandaşlar arefe günü mezarlıklara akın ederek hayatını kaybeden yakınlarının mezarı başında oturup dua etti. Asri Mezarlıkta bulunan şehitlikte ise bir başka hüzün vardı. Çocuklarını teröre kurban veren aileler, şehitliklere akın etti. Bazı vatandaşlar şehitlerin mezarları başında dua ederken bazıları ise ağaçları sulayıp yabancı otları temizledi. Oğlunun mezarını ziyaret edip dua eden Gaziantep Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, devletin terörün kökünü kazıyana kadar operasyonlara devam etmesini istedi. Gerekirse başka çocuklarını da feda edeceğini söyleyen Bayındır, "Şimdi biz bunu her zaman söylüyoruz. Evlatlarımızı bu vatan için verdik, acımadan verdik. Hem de gururla verdik. Şimdiki hükümetimizin terörün üzerine bu şekilde gittiği gibi, bu şekilde devam etmesini arzu ediyoruz. Eğer hükümetimiz bunu yarıda bırakırsa, barış süreci derse, eskisi gibi bizi terör aldatmış şekline getirirse işte bizim evlatlarımız o zaman ölür. Yoksa bizim evlatlarımız şimdi ölmedi. Biz hükümetimizden bir tane terör ya da terör yanlısı kalmayana kadar bu işe devam etmesini istiyoruz. Cumhurbaşkanımız her zaman yola devam diyor. Yola devam diyorsa terör operasyonlarına da devam. Biz kendisinden, hükümetimizden, ordumuzdan bunu arzu ediyoruz. Evlat istiyorsa bizler bir tane daha verelim, iki tane daha verelim. Vatan için yediden yetmişe kadar hepimiz hazırız. Bizler de hazırız ama sadece terörün bitirilmesi hazırız" dedi.

Şehit annesi ise şehitlikte yatan herkesin kendi evladı olduğunu belirterek bir aydan beri televizyonda şehit haberleri duyduğunda canının acıdığını ve oturup ağladığını belirterek, Allah'ın gençleri esirgemesi dileğinde bulundu.

İstanbul'dan Gaziantep'e gelerek şehit yakınını ziyaret eden bir vatandaş da uzak olmasına rağmen şehitlerini yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Şehit babasının tek isteği !

Şehit babasının tek isteği !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem