Şehit ateşi Ordu'ya düştü

Şırnak'ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 3 çocuk babası Özel Hareket Polisi Osman Yurt'un acı haberini çocukları okulda aldı.    Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken geçici görevle Şırnak'a giden ve teröristlerle girdiği çatışmada şehit d

Şehit ateşi Ordu'ya düştü
Şırnak'ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 3 çocuk babası Özel Hareket Polisi Osman Yurt'un acı haberini çocukları okulda aldı. 

Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken geçici görevle Şırnak'a giden ve teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen aslen Sivaslı olan 44 yaşındaki Özel Hareket Polisi Osman Yurt'un Ordu'daki evinde yas hakim. Şehidin Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan evine acı haberi emniyet yetkilileri verdi. Eşinin şehit haberini alan Rabia Yurt ve abisi Dursun Ali Yurt acı haberle yıkıldı. Şehit Özel Hareket Polisi Osman Yurt'un 2'si lisede, biri üniversitede okuyan Oğuzhan, Ömer Faruk ve Burak isimli oğulları babalarının acı haberini okulda aldı. Haberi duyar duymaz eve koşan şehidin oğulları ayakta durmakta zorluk çekerken, 112 Sağlık ekipleri onlara müdahale etti. Eve Türk bayrakları asılırken, Osman Yurt'un şehit olduğu haberini alan yakınları ve komşuları eve gelerek aileye baş sağlığında bulundu.
"BİR ASLAN GİTTİ, 3 TANE DAHA ASLAN VAR"
Şehidin abisi Dursun Ali Yurt, kardeşinin herkes tarafından sevildiğini söyledi. Bu vatanı kimsenin bölemeyeceğini ifade eden Yurt, "Sevilen, abdestinde, namazında, vatanını milletini seven, bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren bir kahraman. En son dün akşam görüştük 'az kaldı abi bu hainleri temizledik inşallah, ne zaman biterse o zaman gelirim' dedi. Bir aslan gitti 3 tane daha aslan var. Onun evlatları var. Bu vatanı onlar bölemez, bölemeyecekler de. Allah'ın izni ile bu şehit kanları ile bu vatan her zaman dimdik ayakta duracak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler