Şehit ateşi Konya'ya düştü !

 Siirt’te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Konyalı Piyade Uzman Çavuş Mesut Şeker’in ailesine acı haber verildi.Siirt’in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 asker arasında bulunan Piyade Uzman Çavuş Mesut Şeker’

Şehit ateşi Konya'ya düştü !

 

Siirt’te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Konyalı Piyade Uzman Çavuş Mesut Şeker’in ailesine acı haber verildi.

Siirt’in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 asker arasında bulunan Piyade Uzman Çavuş Mesut Şeker’in (32) Konya’nın Akşehir ilçesine bağlı Reis beldesinde yaşayan annesine ‘Şehadet’ haberi askeri yetkililer ve ilçe protokolü tarafından verildi. Sağlık görevlileri eşliğinde beldeye giden Akşehir Garnizon Komutanı Albay Ali İhsan İmre, İlçe Kaymakamı Ali Dursun, İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul ile askeri yetkililer, Mesut Şeker’in annesi Ayşe Konuk’a oğlunun şehit olduğu haberini verdi. Acı haberi alan anne gözyaşları içinde bir hafta önce gördüğü ilginç rüyayı anlattı. Anne, “Rüyamda beyaz gelinlik giyerken kendimi gördüm. Meğer bu oğlumun beyaz kefen giyeceğine işaretmiş” diye ağladı.

Fenalaşan anneye sağlık ekipleri müdahale etti. Belde halkı da Mesut Şeker’in şehit olduğu haberi sonrası eve taziye ziyareti için geldi. Türk bayrağı asılan evde taziyeler kabul ediliyor. Şehidin babaannesi Fadimana Şeker'e de acı haber askerler tarafından verildi.

2 yıl önce babası vefat eden şehidin eşinden ayrıldığı, çocukları 9 yaşında Merve ve 6 yaşında Mevlüt Kağan’ın annesi ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem