Seda Sayan Cübbeli'den Özür Diledi !

Röportaj talebini reddeden Cübbeli Ahmet'e Hoca'dan için, "Cübbeli benimle röportaj için bile yan yana gelmedi, ama şimdi kadınlar yüzünden hapiste" diyen Seda Sayan özür diledi.      Cübbeli Ahmet Hoca ile röportaj yapmak istediğini ancak bu talebinin re

Seda Sayan Cübbeli'den Özür Diledi !

Röportaj talebini reddeden Cübbeli Ahmet'e Hoca'dan için, "Cübbeli benimle röportaj için bile yan yana gelmedi, ama şimdi kadınlar yüzünden hapiste" diyen Seda Sayan özür diledi.      

Cübbeli Ahmet Hoca ile röportaj yapmak istediğini ancak bu talebinin reddildiğini söyleyen Seda Sayan, "Cübbeli benimle röportaj için bile yan yana gelmedi, ama şimdi kadınlar yüzünden hapiste" şeklinde bir ifade kullanmıştı. Seda Sayan bugünkü programında Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili sözlerinden dolayı özür diledi.
 
Sayan, "Cübbeli Hocamızı çok severim. Kendisinden özür diliyorum. Kadınlarla bir arada olmak suçlamasından değil, daha ağır bir iddiadan 'Beyaz kadın ticaretinden' tutuklu bulunuyor. İnşallah en kısa sürede serbest kalır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler