Sarıkamış Şehitleri için kan verdi !

 Sarıkamış Şehitleri'ni anma programı kapsamında Sarıkamış ilçesinde bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kan verdi. "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" anma törenleri kapsamında Bayraktepe Kayak Merkezi'nde Erzurum Kan Toplama Merkezi'nce başlatılan kan

Sarıkamış Şehitleri için kan verdi !

 

Sarıkamış Şehitleri'ni anma programı kapsamında Sarıkamış ilçesinde bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kan verdi.
 
"Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" anma törenleri kapsamında Bayraktepe Kayak Merkezi'nde Erzurum Kan Toplama Merkezi'nce başlatılan kan bağışı kampanyasına katılan Bakan Şahin'in ilk olarak kan değeri alınarak tansiyonu ölçüldü.
 
Tansiyon değeri 15,9 çıkan Şahin, tansiyon değerinin kendisine göre normal olduğunu belirterek, kan vermenin iyi bir davranış olduğunu söyledi.
 
Herkesin kan vermesi gerektiğine vurgu yapan Şahin, "Kan kardeşliği herhalde kan vererek en iyi ifade edilebilir. Kardeşliğin ortaya konulmasının en belirgin yollarından birisidir. Kan kime gider, kime fayda verir bilmiyoruz ama bir insana gidecek onu biliyoruz, o kesin. Biz de o düşünceyle verdik kanı" dedi.
 
Kızılay yetkilileri, kan bağışında bulunan Şahin'e maden suyu ikram etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem