Samsun'da denizde can pazarı

Denize giren iki kardeşten biri kurtarıldı diğeri kayıp.

Samsun'da denizde can pazarı

Samsun’un Bafra ilçesinde denize giren iki kardeşten biri denizde kaybolurken, diğeri kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Bafra’ya bağlı Koşu Mahallesi sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayram tatili için Bursa’dan Bafra’ya gelen Emir (18) ve Ekrem Kaya (22) kardeşler, aile ve yakınlarıyla birlikte Koşu Mahallesi’nde deniz kenarında pikniğe gitti. Burada denize giren Emir ve Ekrem Kaya, denizin de fazla dalgalı olması dolayısıyla suda kayboldu. Yanlarında bulunan bir yakını suya girerek Emir Kaya’yı sudan çıkarttı. Ekrem Kaya ise suda gözden kayboldu. Sahile çıkartılan Emir Kaya olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bafra İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri sahil güvenlikten yardım istedi. Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı DEGAK Özel Tim-1 dalgıçları olay yerine gelerek arama başlattı. Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emir Kaya, yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun’da özel bir hastaneye sevk edildi.

Ekrem Kaya’nın Ankara’da Astsubay Meslek Yükselokulu’nda öğrenci olduğu, denizde kaybolan ağabeyi Ekrem Kaya’nın ise hukuk fakültesi öğrencisi olduğu öğrenildi.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler