Salih Cora'dan 10 Kasım mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, ATATÜRK'ün vefatının 83. Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı

Salih Cora'dan 10 Kasım mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, ATATÜRK'ün vefatının 83. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

CORA, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi ve İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 83. sene-i devriyesinde saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Aziz milletimizin ve tüm dünyanın takdirine mahzar olmuş Atatürk'ü anlamalı, gençlerimize ve çocuklarımıza anlatmalı, yaşanan zorlukları ve verilen eşsiz mücadeleyi unutmadan, birlik ve beraberlik içinde istikbal yolunda yakılan meşaleyi yeni nesillere emanet etmeliyiz."

ATATÜRK'Ü ANMAK BÖYLE OLUR

"AK Parti olarak aklın ve biliminin öncülüğünde sanayiden sağlığa, turizmden spora, eğitimden tarıma kadar her alanda Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak, bölgesinde lider ve dünya liginde daha güçlü Türkiye için gece gündüz demeden kararlılıkla çalışıyor, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına doğru ilerlediğimiz tarihi süreçte 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sarılıyoruz.

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'yi istikrarlı bir şekilde büyütmeye, sınırlarımız içinde ve sınırlarımızın ötesinde milletimizin hak, hukuk ve menfaatlerini korumaya devam ediyoruz. Çünkü biz şunu çok iyi biliyoruz ki Atatürk'ü anlamak da, anmak da böyle olur.

Bu düşüncelerle vefatının 83. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem