Sahte Gazeteciler yakayı ele verdi !

 İstanbul polisi, kendilerini gazeteci gibi göstererek uyuşturucu sevkıyatı yaptıklarını belirlediği kişilere operasyon düzenledi. Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü e

Sahte Gazeteciler yakayı ele verdi !

 

İstanbul polisi, kendilerini gazeteci gibi göstererek uyuşturucu sevkıyatı yaptıklarını belirlediği kişilere operasyon düzenledi.
 
Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile ortaklaşa operasyon düzenledi. Karadeniz Mahallesi'nde belirlenen bir adrese baskın yapan ekipler, Kenan B. ve Yasin A.'yı gözaltına aldı. Operasyonda 25 paket halinde 125 kilo 800 gram esrar, 3 ram bonzai uyuşturucusu, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 985 TL para ele geçirildi.
 
Gözaltına alınan kişilerin emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandıkları belirtildi. Şahısların, Diyarbakır’dan getirilen uyuşturucuyu kontrol noktalarından rahat geçirebilmek için yol boyunca ve İstanbul'da araç basın kartı kullandıklarını ve kendilerini gazeteci gibi gösterdikleri belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem