Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak pistten çıktı! Trabzon uçuşları da iptal

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu uçağı pistten çıktı. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter'dan duyuru yaparak saat 15:00'e kadar THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş ve kalkışlı seferleri iptal ettiklerini duyurdu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak pistten çıktı! Trabzon uçuşları da iptal

Birleşik Arap Emirlikleri Sharjah Havalimanı'ndan İstanbul'a gelen Pegasus Havayolları'na ait uçak, inişten sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıktı.

THY GENEL MÜDÜRÜ DUYURDU: SAAT 15:00'E KADAR SABİHA GÖKÇEN'E UÇUŞ YOK

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter'dan duyuru yaparak saat 15:00'e kadar THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş ve kalkışlı seferleri iptal ettiklerini duyurdu.

Bilal Ekşi, şu duyuruyu yaptı:

''Sabiha Gökçen Havalimanında pistin kapanmasına yol açan olay sebebi ile saat 15'e kadar Sabiha Gökçen inişli ve kalkışlı seferlerimiz iptal edilmek zorunda kalınmıştır. Çağrı merkezimizden alternatif sefer planlamalarımız ile ilgili bilgi alabilirsiniz.''

TRABZON UÇUŞLARI DA VARDI

Sabiha Gökçen Havalimanına inecek ve kalkacak uçaklar arasıdna bugün bir çok Trabzon uçağı da yer alıyordu.

Sabiha Gökçen'den kalkarak Trabzon'a gelecek olan Pegasus'a ait PC 2816 uçuş numaralı saat 12.05 ve yine aynı şirkete ait PC 2820 uçuş numaralı saat 13.20 uçuşları ertelendi.

Trabzon'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecek olan Anadolu Jet'e ait THY 7423 uçuş numaralı saat 09.25 , Pegasus'a ait PC 2821 saat 14.00 ve PC 2815 uçuş numaralı saat 10.15 uçuşları da iptal edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem