Rize, Ordu ve Giresun'da okullara kar tatili

Kar yağışı sonrasında meydana gelen buzlanma nedeniyle Rize ve Giresun'da okullarda eğitime ara verildi.

Rize, Ordu ve Giresun'da okullara kar tatili
Kar yağışı sonrasındaki soğuk havanın etkisiyle oluşan buzlanma nedeniyle Giresun ve Rize'nin bazı ilçelerinde okullar tatil edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden alınan bilgiye göre, don ve buzlanma nedeniyle Giresun'un Çanakçı ilçesindeki tüm okullarda yarın eğitim yapılmayacak.

Doğankent'te ise Süttaşı İlkokulu ve Ortaokulu, Çatak Köyü İlkokulu ve Ortaokulu ile ilçedeki okullara taşımayla gelen öğrenciler için eğitime ara verilmesi kararı alındı.

Rize'de ise Çamlıhemşin ilçesinde okullardaki öğrencilerin tamamına yakını taşımalı olması ve aşırı buzlanma oluşması nedeniyle yarın eğitime ara verildi. 

ORDU

Ordu’nun Akkuş ilçesindeki bazı okullarda tipi ve buzlanma sebebi ile bugün(16 Aralık) eğitime 1 gün ara verildi. 

Ordu’nun Akkuş ilçesinde etkili olan yoğun kar, tipi ve buzlanma sebebi ile birçok okulda eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Akkuş ilçemizde İMKB YİBO ve Ahmet Cürebal İHO hariç tüm okullarımızda yüksek kar seviyesi, tipi ve yoğun buzlanma nedeniyle 16 Aralık Cuma günü eğitim-öğretime 1 gün süre ara verilmiştir” denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem