Rabia Naz'ın ölümü meclise taşındı

Rabia Naz'ın şüpheli ölümüyle ilgili meclis araştırma önergesi verildi

Rabia Naz'ın ölümü meclise taşındı

Rabia Naz Vatan'ın ölümüyle ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve AK Partili milletvekilleri tarafından, Meclis Araştırması Komisyonu kurulmasına ilişkin meclis önergesi verdi

Araştırma önergesinin gerekçesinde, Giresun'un Eynesil ilçesinde 12 Nisan 2018 tarihinde evinin önünde yaralı şekilde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz'la ilgili kamuoyunda çeşitli tartışmaların yaşandığına dikkat çekildi. Çocukların yaşam hakkının korunması ile ilgili yaşanan sorunların tespit edilmesi, alınması gereken tedbirlerin belirlenmesinin büyük önem taşıdığı belirtilen açıklamada, özellikle şüpheli çocuk ölümlerinin kamuoyunda derin yaralar açtığı ve geleceğin teminatı olan çocukların her türlü hak ve hukukunun korunmasının amaçlandığı kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem