Polisten koca istedi !

 Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcısı şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda merkez Yüreğir ilçesi, Ulubatlı

Polisten koca istedi !

 

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcısı şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda merkez Yüreğir ilçesi, Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde 30 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 31 şüpheli gözaltına alınırken şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda, satışa hazır 359 pakette daralı 38 gram eroin maddesi, 21 kök kenevir bitkisi, 2 ruhsatsız av tüfeği elde geçirildi.

 

BANA KOCA BULUN

Yaşlı bir kadın polisin operasyon yaptığı sırada daha önceki operasyonlarda eşi gözaltına alınıp tutuklandığı için polise "Ben hastalıklı bir kadınım bana koca bulun" diye bağırdı.

 

Operasyonda gözaltına alınan kadınlardan bazıları çocuklarıyla birlikte emniyete getirildi. Şahıslardan 8'i adliyeye sevk edilirken 23 kişi sağlık kontrole götürüldü. Kadınlar kontrole götürülürken çocuklarıyla yüzlerini kapatmaya çalıştı. Bazı kadınlar ise basın mensuplarına "Çekin çekin bizi artist mi yapacaksınız" diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem