Polis memuru vurulmuş halde bulundu !

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesinde görevli polis memuru, kendisine ait araçta göğsünden vurulmuş halde bulunarak hastaneye kaldırıldıEdinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesinde görevli polis m

Polis memuru vurulmuş halde bulundu !

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesinde görevli polis memuru, kendisine ait araçta göğsünden vurulmuş halde bulunarak hastaneye kaldırıldı

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesinde görevli polis memuru Ahmet Lafçı (41), Akkent Mahallesi'ndeki evinin otoparkında kendisine ait araç içerisinde göğsünden tabancayla vurulmuş halde bulundu. Silah sesini duyan Lafçı'nın yakınları, kilitli aracın camını kırarak kapısını açtı ve polis eskortu eşliğinde yaralı polis memurunu Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Ameliyata alınan polis memurunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan ile emniyet müdürlüğü personeli de hastane önüne geldi. Emniyet müdürlüğü haber merkezinin yaralı polis memuru için kan ihtiyacı anonsu üzerine Lafçı'nın çok sayıda mesai arkadaşı, kan vermek için hastaneye müracaat etti.

 Evli ve 2 çocuk babası Lafçı'nın, ailevi nedenlerden dolayı eşiyle tartıştığı, kendisine ait aracın kapılarını kilitleyerek beylik tabancasıyla göğsüne ateş ettiği öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem