Polis başka aracı arıyordu !

 Gaziantep'te 8 kişinin öldüğü 66 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili bir numaralı şüpheli Mehmet Emin Hasandağ.    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nden PKK sempatizanı Şanlıurfa suruç nüfusuna kayıtlı Mehmet Emin Hasandağ, iki hafta önce bomba yüklü 2

Polis başka aracı arıyordu !

 Gaziantep'te 8 kişinin öldüğü 66 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili bir numaralı şüpheli Mehmet Emin Hasandağ.

 

 

 

 

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nden PKK sempatizanı Şanlıurfa suruç nüfusuna kayıtlı Mehmet Emin Hasandağ, iki hafta önce bomba yüklü 27 E 7278 plakalı araçla Gaziantep'e geldi.

 

İddiaya göre polis 15 gündür bu aracı arıyordu. Ancak saldırı bu plakalı araçla değil de 27 BE 265 plakalı otomobille gerçekleştirildi

Hasandağ’ın bomba yüklü 27 E 7278 plakalı otomobille Gaziantep'e geldiği istihbaratını alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, tüm birimleri uyarmıştı. Ancak polisin bir türlü ulaşamadığı bu kişinin, saldırıyı düzenlediği değerlendiriliyor.

 

Güvenlik güçleri, bomba yüklü aracı park edip uzaklaşan bir kişinin eşkalini belirleyerek yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler