Polat Alemdar'ın en büyük hayali ne ?

10 yıldır ekranların vazgeçilmez dizisi olan "Kurtlar Vadisi"nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, bir sürprize imza atarak 12.12.2012'de evlendiği 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı ile bebek sahibi olmak istiyor.EŞİ DE ANNE OLMAK İSTİYOR 41 yaşındaki Necati Şaşm

Polat Alemdar'ın en büyük hayali ne ?

10 yıldır ekranların vazgeçilmez dizisi olan "Kurtlar Vadisi"nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, bir sürprize imza atarak 12.12.2012'de evlendiği 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı ile bebek sahibi olmak istiyor.

EŞİ DE ANNE OLMAK İSTİYOR
 
41 yaşındaki Necati Şaşmaz'ın en büyük isteği baba olmak, yakın çevresine "Çok mutluyum, bir an önce baba olmak istiyorum" diyor. Şaşmaz'ın Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset 3. sınıf öğrencisi olan eşinin de anne olmayı çok istediği öğrenildi. Şaşmaz, geçen ay Maldivler'de balayı yaptığı eşiyle ailesine ait köşkte yaşamaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem