PKK/KCK operasyonu: HDP'liler gözaltında

PKK/KCK operasyonları kapsamında HDP Muş Merkez İlçe Eş başkanı, Varto İlçe Başkanı, il genel meclis üyeleri gözaltına alındı.

PKK/KCK operasyonu: HDP'liler gözaltında
Muş’ta PKK/KCK terör örgütünün kadın yapılanmasına yönelik operasyonda HDP ve DBP’li 6 kadın gözaltına alındı. Operasyonda örgütsel doküman ve kurusıkı tabanca da ele geçirildi.

Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK Terör Örgütüne yönelik çalışma yapıldı. PKK/KCK Terör Örgütünün kadın yapılanmasına yönelik operasyonda; HDP Merkez İlçe Eş Başkanı, HDP Varto İlçe Eş Başkanı, DBP İl Genel Meclisi üyesi, DBP Varto İlçe Eş Başkanı ile 2 kadın daha gözaltına alındı. Bu kişilerin evlerinde ve  Varto HDP binasında yapılan aramalarda PKK/KCK terör örgütüne yönelik çok sayıda örgütsel doküman, kurusıkı tabanca ve terör örgütü elebaşına ait resimler ele geçirildi.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem