PKK bitme noktasında !

Türk silahlı kuvvetlerinin yurt içi ve yurt dışındaki terör unsurlarına yönelik operasyonlarında 10 terörist öldürülürken, çok sayıda sığınak ve depo da imha edildi. Güvenlik güçlerine teslim olan bir terörist ise, örgütün bitme noktasına geldiğini itiraf

PKK bitme noktasında !

Türk silahlı kuvvetlerinin yurt içi ve yurt dışındaki terör unsurlarına yönelik operasyonlarında 10 terörist öldürülürken, çok sayıda sığınak ve depo da imha edildi. Güvenlik güçlerine teslim olan bir terörist ise, örgütün bitme noktasına geldiğini itiraf etti.

Hakkari'de bir kargo aracının içindeki malzemeleri gasp eden teröristlere yönelik operasyonda, şahısların Doğanlı Mezrası kırsalında bulundukları tespit edildi. Bunun üzerine bölgeye hava harekatı düzenlendi. Operasyonda 6 terörist öldürüldü. Ağrı'da ise örgütün Tendürek Dağı'ndaki bomba üretim merkezi imha edildi. Hava harekatında 4 terörist de etkisiz hale getirildi.

Kuzey Irak'ın Gara bölgesindeki terör unsurlarına da operasyon gerçekleştirildi. Bölgede teröristlere ait 13 ayrı noktadaki sığınak, barınak ve malzeme depoları imha edildi.

Öte yandan, terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik kuvvetlerine teslim olan Bahoz Ahmet kod adlı terörist, hava harekatlarında atılan bombaların Kandil'i cehenneme çevirdiğini, çok büyük kayıplar verildiğini itiraf etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem