Özdağ ve Halaçoğlu'na yine saldırdılar

MHP'li muhaliflere ikinci saldırı girişimi

Özdağ ve Halaçoğlu'na yine saldırdılar
Mersin'in Mezitli ilçesinde, MHP’li olduğu  belirtilen bir grup Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'nun katıldığı toplantıya girmek istedi. 

Bağımsız Milletvekili  Ümit Özdağ ve MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun katıldığı toplantının yapıldığı düğün salonunda önceden önlem alan çevik kuvvet ekipleri yaklaşık 150 kişilik grubu engelledi.

MHP'Lİ GRUP SALONU BASMAK İSTEMİŞTİ

Dün Mersin'in Silifke ilçesinde, konuşma yapmayı bekleyen Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'nun bulunduğu salona bir grup salırgan baskın düzenlemişti. Saldırganların “Hareketin lideri Bahçeli” sloganları attığı duyulmuştu. Çıkan kargaşa sırasında hareketli anlar yaşanırken Özdağ ve Halaçoğlu salondan çıkarıldı.

Halaçoğlu, "Devlet Bahçeli'nin 'Ülkücü işini yarım bırakmaz' sözleri talihsiz bir açıklamaydı. Grup kendi kendine yapmaz bunları. Bunları yönlendirenlerin kim olduğu belli ve onları kınıyorum"  demiş ve saldırıyı "büyük ihtimalle genel merkezin yölendirdiğini" söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem