Otomobili böyle çaldı !

İstanbul Beyoğlu'nda bir vatandaşın parçasını yaptırmak için servise bıraktığı lüks otomobili çalındı. Otomobilin çalınma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, hırsızın soğukkanlı tavrı dikkat çekti.Olay, dün saat 15.00 sıralarına Beyoğlu Piy

Otomobili böyle çaldı !

İstanbul Beyoğlu'nda bir vatandaşın parçasını yaptırmak için servise bıraktığı lüks otomobili çalındı. Otomobilin çalınma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, hırsızın soğukkanlı tavrı dikkat çekti.

Olay, dün saat 15.00 sıralarına Beyoğlu Piyelapaşa'daki bir otomotiv servisinde meydana geldi. İddiaya göre, akrabalarıyla bayramlaşmak ve otomobilinin bozuk olan parçasını servise vermek için Ankara'dan İstanbul'a gelen Ercan Zümrüt, talihsiz bir olay yaşadı. Ankara'dan kilometrelerce yol kat ederek İstanbul'daki akrabalarına bayram ziyaretine gelen Zümrüt, otomobilinin bozulan parçasını da tamir ettirmek istedi. Bunun için ilk olarak servise giden Zümrüt, parçayı servis çalışanlarının yardımıyla içeriye taşıdı. Ardından servis yetkilisinin yanına giden Zümrüt, verdiği parçanın tamir olması için beklemeye başladı. Zümrüt yetkilinin yanında beklediği esnada şoförü de otomobilin yanında beklemeye başladı. Her şey olağan seyrinde devam ederken servis yetkilisinin yanındaki Zümrüt, şoförünü servisin içine çağırdı. Tam bu esnada Zümrüt'ü önceden takip eden şahıs, şoförün içeriye gitmesini fırsat bilerek, anahtarı üzerinde olan otomobili soğukkanlı bir şekilde çalarak kayıplara karıştı. Şahsın soğukkanlı tavırları dikkat çekerken, otomobili çaldığı esnada yanından geçen çalışanın zanlıyı fark etmemesi ve tüm yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

SOĞUKKANLI TAVRI PES DEDİRTTİ

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, lüks otomobil servisin önüne park ediliyor. Ardından servis çalışanlarının yardımıyla bozuk parça içeriye taşınıyor. Parçanın taşınmasının ardından otomobilin sahibi içeriye girerken, şoförü de aracın başında bekliyor. Bir süre sonra şoför içeriye giriyor. Tam bu esnada aracın başında kimsenin olmadığını gören şahıs, soğukkanlı bir şekilde otomobile binerek kayıplara karışıyor. Şahıs otomobile bindiğinde servis çalışanı aracın yanından geçiyor ve şahsı fark etmiyor. Ardından şahıs hızlı bir şekilde otomobile ile kayıplara karışıyor. Aracın sesini duyan çalışanlar ise bir anda servisten dışarıya çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler