Otomatik kapı kolunu kopardı !

Konya'da bir fabrikanın kantarına ait otomotik kapısını açmaya çalışırken kapanan kapı sıkışarak omzundan kopan 47 yaşındaki Cemil Rende, kopan kolu Medicana Hastanesi'nde uzman Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün tarafından gerçekleştirilen ve 4 saat süren ameliya

Otomatik kapı kolunu kopardı !

Konya'da bir fabrikanın kantarına ait otomotik kapısını açmaya çalışırken kapanan kapı sıkışarak omzundan kopan 47 yaşındaki Cemil Rende, kopan kolu Medicana Hastanesi'nde uzman Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün tarafından gerçekleştirilen ve 4 saat süren ameliyatın ardından yeniden yerine dikildi.

Yoğun Bakım ünitesinde tedavisi süren Cemil Rende'nin durumu hakkmında bilgi veren Prof. Dr. Öğün, başarılı bir ameliyat sonrası kopan kolun yerine dikildiğini söyledi. Hastanın tedavisinin devam ettiğini belirten Öğün, "Hasta gece yarısı hastanemize geldi. Yaşadığı bir iş kazası sonrası sağ kolu omuzdan kopmuştu. Hemen ameliyata aldık. Yaklaşık 4 saat süren operasyonun ardından kolu yerine diktik. Kan dolaşımı başarılı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Hastanın daha rahat yapılması için youn bakım servisinde uyandırılmadığını ifade eden Prof. Dr. Öğün şunları söyledi:
"Kaza da hastanın göğüs kemikleri de kırılmış ve akciğerlerine batarak hasar görmüş. Hem kol hem de akciğerlerindeki tedavimizi daha rahat yapmak için uyandırmadan devam ediyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler