Ordu'lu ünlü modacı icra haberlerini yalanladı!

Ünlü modacı Hakan Akkaya, icralık olduğu yönündeki haberleri sosyal medya hesabından açıklama yaparak yalanladı.

Ordu'lu ünlü modacı icra haberlerini yalanladı!

Ünlü isimlerin en çok tercih ettiği modacılardan biri olan Hakan Akkaya, iş ortaklığı kuracağı vaadi ile parasını aldığı kişi tarafından icraya verildiği yönündeki haberleri yalanladı.

"HİÇBİR ZAMAN ORTAK OLMA GİRİŞİMİNDE BULUNMADIM"

İcra haberlerinin doğru olmadığını söyleyen Akkaya şunları söyledi: "Medyada yer alan ve kamuoyunu yanlış bilgilendirdiği gibi kişilik haklarımı da ihlal eden bazı haberler nedeniyle iş bu basın açıklamasını yapma zarureti doğmuştur. Haberde adı geçen şahısla hiçbir zaman ortak olmadım ya da bu anlamda bir girişimde bulunmadım. Kendisine hiçbir şekilde borcum da bulunmamaktadır.

"GEREKENİ AVUKATIM YAPACAK"

Benim adıma gönderilmiş gibi görünen sahne e-mailler düzenleyerek ve yargıyı bu çirkin oyunlarına alet ederek aleyhimde başlattıkları saldırıya yargısal platformda gereken cevap avukatım tarafından verilecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem