Ordu'da Babasını öldüren 5 kişiyi yaralayan kişi yakalandı

Babasını öldüren, annesi ile kız kardeşlerini ve bir akrabasını yaralayan şahıs yakalandı.

Ordu'da Babasını öldüren 5 kişiyi yaralayan kişi yakalandı
Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde yer davası yüzünden çıkan kavgada babasını öldüren, annesi ile 3 kardeşini ve akrabasını yaralayan M. Ö., Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yapmış olduğu operasyonla yakalandı.

Olay, ilçenin Yukarı Yavaş Mahallesi'nde yaklaşık bir yıl önce meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, bir yıldır firarda olan M. Ö. Jandarmanın yapmış olduğu operasyonda bu sabah ruhsatsız tabanca birlikte yakalandı. Yakalanan M. Ö., Fatsa İle Jandarma komutanlığı'na götürüldü. Burada yapılan işlemlerin ardından şahıs Gürgentepe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Gürgentepe ilçesinde yer davası yüzünden çıkan kavgada M. Ö., babası D. Ö.’yü tabancayla vurarak öldürmüş, annesi G. Ö., kardeşleri C.Ö., T.Ö., F.Ö. ve akrabası olduğu öğrenilen A. A.'yı vurarak yaralamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler