Önce Ata Demirer itiraf etti şimdi de Ceylan !

Ata Demirer ve şarkıcı Ceylan art arda itiraflarda bulundu.Ünlü komedyen Ata Demirer geçtiğimiz günlerde bir röportajında, “Çocukken Küçük Ceylan’a Aşıktım ve o bunu bilmiyordu. En yakın arkadaşım Süleyman’la konserine bile gitmiştik. Ceylan sahnedeyken b

Önce Ata Demirer itiraf etti şimdi de Ceylan !

Ata Demirer ve şarkıcı Ceylan art arda itiraflarda bulundu.

Ünlü komedyen Ata Demirer geçtiğimiz günlerde bir röportajında, “Çocukken Küçük Ceylan’a Aşıktım ve o bunu bilmiyordu. En yakın arkadaşım Süleyman’la konserine bile gitmiştik. Ceylan sahnedeyken bir an bana baktı gibime geldi. Çıkışta bunu Süleyman’a anlattım. O da ‘Sana değil, bana baktı oğlum’ deyince kavga ettik” demişti.

Şarkıcı Ceylan’ın ise bu itirafa yanıtı gecikmedi. Ünlü şarkıcı, müzik şirketinin Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili Ata Demirer, yıllar sonra açıklıyorum! O konserde ben sana bakmıştım. Şimdiyse başarına ve tüm yaptığın işlere hayranım. Geçmişte sen bana aşıktın belki ama ben şimdi senin başarına hayranım. Güzel sözlerin için çok teşekkürler. Yeni filminizde bol gişeler dilerim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler