Önce 4, ardından 5 kişiyi öldürdü: Halen yakalanamadı !

Türkiye, Gaziantep'te yaşanan vahşeti konuşuyor. Önce boşanma aşamasında olduğu eşinin de aralarından olduğu 4 kişiyi öldüren adam, ardından 5 cinayet daha işledi. Gaziantep'te boşanma aşamasında olduğu karısının yaşadığı eve gelen adam, içeridekilere ate

Önce 4, ardından 5 kişiyi öldürdü: Halen yakalanamadı !

Türkiye, Gaziantep'te yaşanan vahşeti konuşuyor. Önce boşanma aşamasında olduğu eşinin de aralarından olduğu 4 kişiyi öldüren adam, ardından 5 cinayet daha işledi.

Gaziantep'te boşanma aşamasında olduğu karısının yaşadığı eve gelen adam, içeridekilere ateş açtı. Saldırıda adamın eşi Tuğba Taş ile Şener Çakmak, Turan Taş ve Ahmet Çakmak öldü, 2 kişi de yaralandı. Olayın ardından kaçan şahıs, amcasının evine gitti ve Melisa Gül, Gül Taş, Furkan Taş, Mustafa Taş, Gülay Taş ve Türkan Demir'i öldürdü. Saldırgan yine kayıplara karışırken, polis vahşetin failini yakalamak için kentte ve çevre illerde büyük çaplı çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler