Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ?

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Şubat ayında yapılacak öğretmen atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Şubat ayında yapılacak öğretmen atamalarına ilişkin, “10 bin kadroyu orantılı olarak bran

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ?

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Şubat ayında yapılacak öğretmen atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Şubat ayında yapılacak öğretmen atamalarına ilişkin, “10 bin kadroyu orantılı olarak branşlara dağıttık” dedi. Tekin, özür grubu atamaları ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Tekin, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile öğretmen adaylarına seslendi. Tekin, şöyle dedi:

“Sevgili öğretmen ve öğretmen adayı arkadaşlar. Özür grubu atamaları ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Elimizden geldiğince mağduriyetleri çözeceğiz. İnşallah yardımcı olabiliriz. Öğretmen adayı arkadaşlarımız için de malum olduğu üzere Sayın Başbakanımız Şubat döneminde 10 bin atama sözü verdi. Bununla ilgili yasal prosedür tamamlandı. Branşlar itibariyle dağılımı da yapıyoruz. En kısa zamanda bu dağılımı sizlerle paylaşacağız. 10 bin kadroyu orantılı olarak branşlara dağıttık. Herkese kolaylıklar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem