Nejat İşler‘den haber var

Bodrum'un Gümüşlük beldesinde yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler, gece yarısı aniden ateşlenmiş ve Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı. İşler, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği teşhisi ile yoğun bakıma alınmıştı. Haftalardır yoğun

Nejat İşler‘den haber var

Bodrum'un Gümüşlük beldesinde yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler, gece yarısı aniden ateşlenmiş ve Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 

İşler, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği teşhisi ile yoğun bakıma alınmıştı. Haftalardır yoğun bakımda tedavi altına alınan ve ailesinin isteği üzerine İstanbul’a sevk edilen Nejat İşler’den hayranlarına müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Acıbadem Maslak Hastanesi'nde son 3 gündür doktor eşiliğinde 15 dakikalık yürüyüşler yapan İşler'in daha sonra tekrardan yoğun bakım ünitesine dönerek tedavisine devam ediliyor. 
 
Gazetecilerin görüntü alabilme ihtimaline karşı hastane yönetimi Nejat İşler'in yanında bulunan iki doktora birde özel güvenlik görevlisinin eşlik etmesini sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem