Necdet Özel'den sert tepki!

İhanet ettiler...

Necdet Özel'den sert tepki!
"Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi bombaların hedefi olan Ankara Gölbaşı'nda açıklamalarda bulundu. Özel, "Demokrasi Türkiye'de ne güzel işliyor. Türkiye'nin istikrarını bozmayı amaçlıyorlar. TSK'ya çok büyük ihanet etmişlerdir çünkü onlar Atatürk ilke ve intikaplarına bağlı olarak eğitildiler fakat bugün görüyoruz ki bazı kişilerin emirlerine göre hareket etmişler" dedi.

Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in konuşmasından satır başları;

"TSK'YA İHANET ETMİŞLER"

Demokrasi Türkiye'de ne güzel işliyor. Türkiye'nin istikrarını bozmayı amaçlıyorlar. TSK'ya çok büyük ihanet etmişlerdir, çünkü onlar Atatürk ilke ve intikaplarına bağlı olarak eğitildiler fakat bugün görüyoruz ki bazı kişilerin emirlerine göre hareket etmişler.

"BUNLAR VATANDAŞLIĞI BİLE HAKETMİYORLAR"

TSK'nın görevi Türkiye Cumhuriyeti'nin anayasal düzenini korumaktır. Bunlar ise bozmaya çalışmışlardır. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı kimliğini bile hak etmiyorlar. Cezalarını tabi ki çekeceklerdir.

"TÜM İHBAR VE İDDİALAR İNCELENMİŞTİR"

Gelen bütün ihbar ve iddialar tarafımızca incelenmiştir. Bunun her türlü belgesi arşivde vardır. FETÖ'ye ilişkin bütün ihbarlar incelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler