’’Nasıl kıydınız ?’’

Van'da kontrol noktasında durmayan aracın çarpması sonucu şehit olan 41 yaşındaki polis memuru Hakan Bayram, Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.Naaşı havayoluyla Kayseri'ye getirilen şehit polis memuru Hakan Bayram için Hunat Camii'nde cenaze namazı kıl

’’Nasıl kıydınız ?’’

Van'da kontrol noktasında durmayan aracın çarpması sonucu şehit olan 41 yaşındaki polis memuru Hakan Bayram, Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.

Naaşı havayoluyla Kayseri'ye getirilen şehit polis memuru Hakan Bayram için Hunat Camii'nde cenaze namazı kılındı. Namaz öncesinde şehidin eşi Çiğdem, hayat arkadaşının Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak "Nasıl kıydınız ?" diyerek ağladı. Cenaze namazına Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftüsü Şahin Güven'in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polisin cenazesi, şehir mezarlığında bulunan Polis Şehitliği'ne defnedildi.

’’Nasıl kıydınız ?’’

’’Nasıl kıydınız ?’’

’’Nasıl kıydınız ?’’

’’Nasıl kıydınız ?’’

’’Nasıl kıydınız ?’’

’’Nasıl kıydınız ?’’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler