Muğla’da kıyıya vurdu !

Muğla'nın Datça ilçesinde kıyıya 4 metre uzunluğunda ölü halde bir köpekbalığı vurdu.Bayram tatilini ilçenin gözde tatil mekanlarından Palamutbükü'nde geçiren vatandaşlar, sabah sahilde dev bir köpekbalığını görünce şok oldu. Kıyıda hareketsiz halde duran

Muğla’da kıyıya vurdu !

Muğla'nın Datça ilçesinde kıyıya 4 metre uzunluğunda ölü halde bir köpekbalığı vurdu.

Bayram tatilini ilçenin gözde tatil mekanlarından Palamutbükü'nde geçiren vatandaşlar, sabah sahilde dev bir köpekbalığını görünce şok oldu. Kıyıda hareketsiz halde duran köpekbalığının ölü olduğunun anlaşılmasının ardından tatilciler rahat bir nefes aldı. 4 metre uzunluğunda 200 kilo ağırlığındaki camgöz köpekbalığının bölgedeki trol avlarına geçerek sıkışıp öldüğü iddia edildi. Sahile köpekbalığı vurduğu haberini alan vatandaşlar plaja akın ederek ölü köpekbalığını ilgiyle izledi. Sahilde bulunan çocukların ise köpekbalığını uzun zaman seyrederek hatıra fotoğrafı çektirdiği görüldü. Camgöz türü bir köpekbalığının karaya vurduğunu gören turistler hem korktuklarını hem de köpekbalığının ölmüş olmasına üzüldüklerini belirttiler. Balıkçıların, balık sürülerini bölgeden sürüp ve yiyen yunus ve köpekbalıklarını kasten öldürdüğü iddiaları da araştırılıyor.

Muğla’da kıyıya vurdu !

Muğla’da kıyıya vurdu !

Muğla’da kıyıya vurdu !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler