Minik Ecrin’den hala haber yok !

Mardin'de 3 ay önce bakkala şeker almaya giden ve ortadan kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'un annesi Nursel Tunç, büyük endişe içerisinde olduklarını belirterek kızının bulunmasını istedi.Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde 87 gün önce bakkala şeker a

Minik Ecrin’den hala haber yok !

Mardin'de 3 ay önce bakkala şeker almaya giden ve ortadan kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'un annesi Nursel Tunç, büyük endişe içerisinde olduklarını belirterek kızının bulunmasını istedi.

Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde 87 gün önce bakkala şeker almaya giden ve ortadan kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan haber alınamıyor. Ecrin ile ilgili gelen her ihbarı değerlendiren polis ekipleri, MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye devam ediyor. 87 gündür kızının fotoğrafına bakarak gözyaşı döken anne Nursel Tunç, Ecrin'den habersiz ve ayrı geçirdiği her anın kendisi için ıstırap olduğunu belirtti. Kızının yokluğunda çektiği acının dayanılmaz olduğunu anlatan anne Tunç, "Bu acı ile artık yaşamak istemiyorum. Evimizde doğru düzgün ne oturabiliyoruz ne yatabiliyoruz. Ne olur Ecrin'i kavuşturun bize. Normal şartlarda çocuklarımız 5 dakika yanımızdan ayrıldığında onları düşünüyoruz. Acaba nerede ne yapıyor, başına bir şey mi geldi endişesini taşıyoruz. Benim kızım 87 gündür yok" dedi.

Minik Ecrin’den hala haber yok !

Minik Ecrin’den hala haber yok !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler