Minibüs ile otomobil çarpıştı! - 21 Şubat 2011

Edinilen bilgilere göre kaza, Ankara-Samsun karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi.

Minibüs ile otomobil çarpıştı! - 21 Şubat 2011

Edinilen bilgilere göre kaza, Ankara-Samsun karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Yozgat'tan Ankara istikametine seyir halinde olan Murat Uzun yönetimindeki 06 RTC 66 plakalı minibüs, kavşaktan Sungurlu istikametine dönmekte olan Hakan Aykaç yönetimindeki 19 DR 675 plakalı otomobile çarptıktan sonra şarampole devrildi. Meydana gelen kazada minibüs sürücüsü Murat Uzun ve otomobil sürücüsü Hakan Aykaç ile birlikte minibüste yolcu olarak bulunan Gökhan Uyguç, Osman Kazankaya, Gülbeyaz Ulucan,
Zülbiye Tarun, Fatma Ocak, Erkan Ocak, Görkem Tarun, Dursun Ocak, Çiçek Tarun, Zeynep Uzun, Döne Ceylan, Sadık Karataş, Tuğçe Uslu, Fatih Alan, Oğuzhan Tarun ve Güldane Bozkurt yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler