Milli takıma Paris'te Trabzon desteği!

Hırvatistan maçı öncesi Trabzon dopingi...

Milli takıma  Paris'te  Trabzon desteği!

Başkan Cumur, Akçaabatlı olan A milli takım kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i ziyaret etti.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda D Grubu'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan maçı için Fransa'nın Paris kentine gitti.

Milli takımın konakladığı otel çevresinde yoğun güvenlik önlemi alan Fransız polisi, basın dahil kimseyi otele yaklaştırmadı.

Paris Trabzonlular Derneği Başkan Bülent Cumur eski dostu olan A milli takım kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i otelde ziyaret etti. 3'lü arasında gerçekleşen sıcak sohbette Terim, "Fransa'da önemli başarılar elde etmek istiyoruz. Bunun için iyi hazırlandık. Türkiye'nin gücünü dünyaya göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Cumur ise ziyarette şunları söyledi: "Burada milli takımımın yalnız olmadığı göstermek için takımımızı ziyarete geldik. Sıcak bir futbol sohbeti oldu. Alper Boğuşlu hocamız şehrimizin evladı. Önemli başarılar sağladı. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Deneyimiyle beraber Türk milli takımına önemli kaleciler de kazandırdı. Şimdi Fransa'da tarih yazma zamanı. Fransa'da gurbette olan tüm gurbetçilerimiz, hatta çevre ülkelerdeki gurbetçilerimiz milli takımımıza destek vermelidir."

Ziyaret sonrası Boğuşlu, Başkan Cumur'a ziyareti için teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler