Meral Akşener'in toplantısı karıştı

Meral Akşener'in bayram programında ortalık karıştı!

Meral Akşener'in toplantısı karıştı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "alternatif bayramlaşma ihraç sebebi" açıklamasının ardından Meral Akşener, daha önce Genel Merkez ile aynı anda yapacağını duyurduğu bayramlaşmayı ileri bir saate aldı. Ancak duyurulan saatte başlayan programı Bahçeli yanlıları engellemek istedi. Taraflar arasında gerginlik çıktı.

Habertürk'ün haberine göre; MHP Genel Merkezi bayramın ikinci günü saat 14.00'te bayramlaşma programı yapılacağını duyurdu. Genel Başkan adaylarından Meral Akşener de aynı gün aynı saatte Ankara Söğütözü'ndeki Büyük Anadolu Oteli'nde partililer ve vatandaşlarla bayramlaşacaklarını açıkladı.

Meral Akşener, 14.00–17.00 arası Söğütözü'nde yapılacak program için Twitter'dan, "Bayramlaşmamız yanlış anlamalara mahal vermemek için saat 16.00'ya alınmıştır" dedi.

"İHRAÇ EDERİM" DEMİŞTİ

Ancak, Akşener'in bu açıklamasına MHP Genel Merkezi'nden sert tepki geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaretinin ardından alternatif bayramlaşma töreni için "partiden ihraç" uyarısı yaptı. Bahçeli, "Bu davaya gönül vermiş insanlarımız bu tür davranışlara iltifat göstermez. Ayrıca bunlar tüzüğümüze göre de yanlıştır ve ihraç sebebidir. Onun için herkes ayağını denk alacaktır" dedi.

GERGİNLİK ÇIKTI

Devlet Bahçeli taraftarları Meral Akşener'in düzenlediği bayramlaşma programını engellemek istedi. Taraflar arasında gerginlik yaşandı. Bahçeli taraftarları bayramlaşmanın yapılacağı yerde "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler