Memati ölecek mi ölmeyecek mi ?

TNT ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finalinde yine kan aktı. Yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finalinde sürpriz gelişmeler yaşanırken Memati kendi düğününde Polat ile Harmandalı

Memati ölecek mi ölmeyecek mi ?

TNT ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finalinde yine kan aktı. Yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finalinde sürpriz gelişmeler yaşanırken Memati kendi düğününde Polat ile Harmandalı oynadığı esnada vuruldu.

MEMATİ VE POLAT HARMANDALI OYNADI

Memati 'nin Selvi 'ye söz verdiği düğünün günü geldi çattı. Dost-düşman herkes bu muhteşem düğünde buluştu. Zaza, Zülfikar, Pusat ve birçok sürpriz isim düğünde boy gösterdi. Polat Alemdar ve adamları tüm dertleri bir geceliğine bir tarafa bırakmış, bütün ekip Memati 'yle Selvi 'nin düğününde doyasıya eğlenmektedir. Polat da can yoldaşı Memati 'yi bu en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Polat 'ın düğüne yetişemeyeceğini düşünen Memati, onu karşısında görünce çok sevindi. Polat, can dostu Memati 'yle harmandalı oynamadan onu evlendirmemeye kararlıydı.

DÜĞÜN KANA BULANDI

Herkes büyük bir coşkuyla Polat ve Memati 'nin harmandalı oynamasını izlerken ortaya çıkan silah ise düğünü kana buladı. Silahtan çıkan kurşunlar Memati'nin vücuduna isabet ederken, Memati kanlar içinde yere yığıldı. Herkes büyük bir şaşkınlık içinde Memati'nin kanlar içinde yere yığılmasını izlerken, Selvi de kahrolmuştur. Memati son nefesinde ustası Polat Alemdar'a Selvi'yi emanet etti. Aldığı kurşunlarla kanlar içinde yere yığılan Memati, son nefesini ustasının elinde verdi.

TWİTTER MEMATİ'YLE SALLANDI

Daha önce de bir çok kez vurulan Memati'nin her defasında mucizevi bir şekilde hayata dönmesi, Memati hayranlarını umutlandırırken, Memati'nin yeni sezonda dizide olup olmayacağı ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'da tartışma konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler