Mardin'de PKK'lılarla çatışma!

4 polis yaralı...

Mardin'de PKK'lılarla çatışma!
Mardin Kızıltepe'de çıkan çatışmada 4 PKK'lı öldürülürken, 4 polis yaralandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki ayrı adreste PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda çatışma çıktı. Çatışmada 4 polis yaralandı, 4 PKK'lı ise etkisiz hale getirildi.

4 polis yaralandığı çatışmaların ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, Kızıltepe merkezde ve Büyüktepe mevkiinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Olay yerine çok sayıda polis ve asker sevkiyatı yapıldığı öğrenildi.

VAN'DA 1 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Van'ın Hacıbekir Mahallesi Cihan sokaktaki bir evde PKK'lı bulunduğu ihbarı alan Terörle Mücadele Şubesi ekipleri operasyon yaptı. Saat 16.00 sıralarında Özel Hareket Polislerinin de destek verdiği operasyonda evin çevresi sarılarak 'teslim ol' çağrısında bulunuldu. Evde bulunan PKK'lının ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 PKK'lı ölü ele geçirilirken, evde bulunan bir kişi de gözaltına alındı.

Bölgedeki operasyonların hava destekli sürdürüldüğü belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem