Mardin'de çatışma!

Ölü ele geçirildi...

Mardin'de çatışma!
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 1 polisin şehit olduğu, 5'i polis, 21 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyı düzenleyen terörist, düzenlenen operasyonla öldürüldü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırının ardından gerçekleştirilen operasyonda bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Aşiti Mahallesi TOKİ Caddesi Kızıltepe Devlet Hastanesi kavşağında dün PKK'lı teröristlerin yol kenarına park ettikleri bomba yüklü aracı çevik kuvvet ekiplerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirdiği, 1 polisin şehit olduğu, 2 sivilin hayatını kaybettiği, 5'i polis 30 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili başlatılan operasyon sürüyor.

Güvenlik güçlerince Kızıltepe ilçesine bağlı Yumurcak köyüne düzenlenen operasyonda saldırıyı gerçekleştirdikleri değerlendirilen "Azad" kod adlı bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist yakalandı, 2 el bombası ve 3 silah ele geçirildi.     

KÖYÜN ETRAFI SARILDI: SİLAHIYLA ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

DHA'nın haberine göre Kızıltepe ilçesine 30 kilometre mesafede bulunan Yumurcak köyünde PKK’lıların bulunduğu ihbarını alan güvenlik güçleri, bu sabah saat 05.00 sıralarında operasyon düzenledi. Köyün etrafını sararak giriş ve çıkışlara yasaklayan güvenlik güçlerine bir evde barınan 1 PKK’lı terörist tarafından ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesiyle başlayan ve kısa süren çatışmada PKK’lı terörist, silahıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Öldürülen teröristin bulunduğu evin sahibi ve oğlu ise gözaltına alındı.

1 POLİS ŞEHİT OLMUŞ, 2 SİVİL HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde PKK'lı teröristler yol kenarına park ettikleri bomba yüklü aracı 18.30 sıralarında çevik kuvvet ekiplerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmiş, saldırıda 1 polis şehit olmuş, 2 sivil hayatını kaybetmiş, 5'i polis 30 kişi yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler