Kudüs'e roket !

 Hamas'ın silahlı kanadı İzzettin el Kassam Tugayları, Kudüs'e Kassam roketi attıklarını açıkladı. Kudüs'te de sirenler çaldı. Jerusalem Post gazetesi internet sitesinden, iki roketn Kudüs'e düştüğünü ancak ölen ya da yaralanan olmadığını duyurdu. Haaretz

Kudüs'e roket !

 

Hamas'ın silahlı kanadı İzzettin el Kassam Tugayları, Kudüs'e Kassam roketi attıklarını açıkladı.
 
Kudüs'te de sirenler çaldı. Jerusalem Post gazetesi internet sitesinden, iki roketn Kudüs'e düştüğünü ancak ölen ya da yaralanan olmadığını duyurdu. Haaretz gazetesi ise internet sitesinde roketin Kudüs'ün güneyindeki in Gush Etzion'a düştüğünü belirtti.
 
Bugünkü saldırıyla 1970'den beri ilk kez Kudüs'e bir roket düşmüş oldu. Kudüs, Gazze Şeridi'ne 70 kilometre mesafede bulunuyor.
 
Bugün öğle saatlerinde de İsrail'in başkenti Tel Aviv'e roket saldırı düzenlenmişti.
 
İSRAİL: 7 HAFTALIK SAVAŞA HAZIR OLUN
Diğer yandan İsrail Ordusu, ülkenin güney ve orta kesimlerindeki yerel yetkililere 7 haftalık savaşa hazır olmaları talimatını verdi. Yerel basının haberine göre yerel yönetimlere talimat Seferberlik Komutanı Orgeneral Eyal Eizenberg tarafından verildi.
 
HAMAS: İSRAİL UÇAĞINI DÜŞÜRDÜK
Kassam Tugayları'ndan yapılan bir başka açıklamada da, Gazze semalarında uçuş yapan İsrail savaş uçağının, füzeyle vurularak düşürüldüğü ileri sürüldü. Açıklamada, uçağın düştüğü ve enkazına ulaşılmaya çalışıldığı ifade edildi. Gruptan dün de benzer bi iddia gelmişti.
 
Kassam Tugayları ayrıca, Bureyc mülteci kampı yakınlarında çok sayıda İsrail askerini vurduklarını öne sürdü. İsrail medyası ise bölgede sivil bir aracın antitank silahıyla vurulduğunu fakat araçtakilerin saldırıdan önce kaçmayı başardığını duyurdu.
 
İSRAİL GAZZE'DE 3 YOLU KAPATTI
 
İsrail Ordusu Gazze Şeridi çevresindeki üç yolu kapattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem