KPSS tercih sonuçları açıklandı

ÖSYM tarafından 14-23 Kasım 2017 tarihleri arasında tercihleri alınan 2017/2 KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı. 

KPSS tercih sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 14-23 Kasım 2017 tarihleri arasında tercih işlemleri gerçekleştirilmişti.


Tercihlerini yapan adaylar için ÖSYM bugün tercih sonuçlarını açıkladı. İşte bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak için gerçekleştirilen 2017/2 KPSS tercih sonuçları...


KPSS TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak için 2017/2 KPSS sınavına katılan ve sınav sonuçlarına göre tercih işlemlerini yapan adaylar KPSS tercih sonuçlarına göre yerleştirildikleri kurumları merak ediyor. ÖSYM ise bugün 2017/2 KPSS tercih sonuçlarını açıkladı. KPSS tercih sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden erişime açıldı.

Adayların KPSS tercih sonuçlarını görüntüleyebilmeleri için https://sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini girmeleri gerekmektedir.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler