KPSS sonuçları açıklandı

2020/2 KPSS tercih sonuçları açıklandı!

KPSS sonuçları açıklandı

KPSS tercih sonuçları açıklandı! Binlerce adayın gözü kulağı günlerdir ÖSYM'deydi. Bugün ÖSYM adaylara müjdeli haberi duyurdu. Yapılan açıklamada "30 Aralık 2020 - 07 Ocak 2021 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2020/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır." denildi.

7 Ocak'tan bu yana binlerce aday KPSS tercih sonuçları için heyecanlı bekliyordu. 1 haftadır "KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?" diye soruluyordu ki ÖSYM son dakika açıklaması yaparak sonuçları duyurdu.

KPSS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI 

ÖSYM az önce yaptığı duyuru ile "30 Aralık 2020 - 07 Ocak 2021 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2020/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 14 Ocak 2021 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler." diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem