Köpeğe çarpmamak için kaza yaptı

Sakarya Caddesi Uzunkum Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Arifiye yönüne giden Şerafettin Ş. yönetimindeki 54 KC 303 plakalı otomobil, iddiaya göre, önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca karşı şeride geçerek Metin S. yönetimindeki 54

Köpeğe çarpmamak için kaza yaptı
Sakarya Caddesi Uzunkum Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Arifiye yönüne giden Şerafettin Ş. yönetimindeki 54 KC 303 plakalı otomobil, iddiaya göre, önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca karşı şeride geçerek Metin S. yönetimindeki 54 DH 435 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücülerden Metin S. (24) ile aynı araçta bulunan Filiz D. (49) Huriye K. (58), Ayşe K. (44) ve Sengül Ç. yaralandı.
 
Yaralılar, çevredekiler tarafından araçlardan çıkartıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların bir düğüne gittikleri öğrenildi. Kazazede yakınları olay yerinde fenalık geçirdi. Kaza nedeniyle trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem